• Könnyű telepítés és használat
  • Sztenderd riportok és operatív listák
  • Önkiszolgáló módon, SQL ismeret nélkül elkészíthető ad-hoc jelentések
  • Lenyűgöző dashboard-ok és hatékonysági mutatók (KPI)
  • Bármilyen adatforráshoz csatlakoztatható
  • Prediktív és lefúró elemzési módszerek

Gyors, egyszerű lekérdezés és elemzés

Részletekbe menő riportokat akar, de nem tud heteket várni? Ha üzleti kérdése van, a Yellowfin intuitív felületével nem kell a válaszra várnia. Alkossa meg percek alatt interaktív riportjait!

Tárja fel gyorsan a problémás területeket!

Egy hőtérkép kiválóan használható a teljesítményminták megállapítására. A színkódos eredmények azonnal szemet szúrnak, könnyebben definiálható a terület mérete és helyzete. Egy bonyolultabb üzleti elemzés átláthatóbb és világos vizualizációja a szervezeten belüli szélesebb körű közérthetőséget is segíti.

Fejlett kalkulációk és funkciók

Magasabb szinteken szeretné folytatni az adatok elemzését? A Yellowfinnal ez lehetséges. Hozzon létre fejlett statisztikai funkciókat egyetlen gomb lenyomásával! Végezzen prediktív elemzéseket, hogy a meglévő adataiból megjósolhassa a jövőbeli eredményeket! Készítsen egyszerű vagy komplex kalkulációkat, hogy a lehető legtöbbet megtudjon adatairól!

A változatosság gyönyörködtet

Az üzleti folyamatok megértéséhez különféle perspektívákból kell közelíteni. A Yellowfin a diagramok széles palettáját kínálja, hogy vállalati adatairól mindig magas szintű, interaktív vizualizációt kaphasson.

Stratégián alapuló cselekvés

A Yellowfin személyre szabott és interaktív dashboard-jai javítják vállalati teljesítményét szervezetének minden szintjén. Kövesse nyomon hatékonysági mutatóit (KPI) térképek, grafikonok, táblázatok segítségével!  Tűzzön ki célokat, és hozza meg döntéseit a kulcsmutatók alakulása alapján!

Csak egy kattintásra a részletektől

Néha csak a részletek teljes körű feltárásával érthetőek meg az eredményül kapott értékek. A Yellowfinnal képes mélyfúrást (drill down) végezni a hierarchiák között, átfúrni (drill through) a részletes transzakciós szintű riportokon, vagy igény szerint bárhol, bármilyen mélységet elérni (drill anywhere). Mindez néhány kattintással lehetséges.

Az Ön dashboard-ja, az Ön stílusa

Vezetői műszerfalát igényeinek megfelelően személyre szabhatja – a szemünkben minden ügyfél egyedi. A BI nem a puszta számok világa, hanem stratégiai döntéseinkben támogatva mutat irányt, mi kell az üzleti siker eléréséhez.

Bárhol hozzáférhető dashboard

A Yellowfin teljesen interaktív vezetői műszerfala bárhol elérhető, ahol szükség van rá. Egyszerűen másolja be a dashboard linkjét bármilyen weboldalra, wikire vagy céges intranetre!

Ossza meg ötleteit, és dolgozzon csoportban!

Beszélgessen, dolgozzon együtt munkatársaival! Ossza meg, vagy mutassa meg üzleti ötleteit! A Yellowfin mobil app-ja a döntéshozók igényeire összpontosít, és segít a gondolatok villámgyors megosztásában.

Hozza létre egyszer, férjen hozzá bárhonnan!

Az információk jobb elérése jobb döntéseket is eredményeznek. A Yellowfin a tartalmakat egységes formában jeleníti meg. A használatával elkészített riport vagy dashboard az Ön által létrehozott formában azonnal hozzáférhető más eszközökön is.

Készítsen látványos vizualizációkat!

Ábrázolja grafikonon adatait, hogy meglássa a trendeket és mintákat! A Yellowfinnal tetszetős és látványos vizualizációs lehetőségek közül választhat: a kifinomult hőtérképtől a népszerű vonaldiagramon át az összetett grafikonokig a kívánt vizualizáció egy kattintással megvalósítható.

Minden adatforrással megbírkózik

DB2 Universal Database 8.1 vagy későbbi verziók, Oracle Database 9i+, PostgreSQL 8.0, Progress 9.1, MS SQL Server 2000+, Actian, MySQL 4+, HSQL, ODBC, OpenEdge, AS/400, Interbase, Universe, Firebird, Cache DB, Pervasive, Sybase ASE, Sybase Anywhere, Sybase IQ, SQLite, Derby, Teradata, H2, FoxPro, Lotus Notes, Microsoft, Access, Vectorwise, Greenplum, Microsoft Azure, Amazon RDS, Apache Hive2, Google CloudSQL…

Excel táblázatok

A Yellowfin képes a CSV fájlokat könnyen és gyorsan más adattípusokkal egyesíteni. Kímélje meg magát a frusztrációt okozó korlátozásoktól és a számos hibalehetőséget rejtő Excel riportoktól! A Yellowfinnal táblázatos adatait lenyűgöző vizuális elemzésekre és interaktív riportokra is használhatja.

Metaadat réteg

A Yellowfin metaadat rétege a fizikai adatokat egy egyszerűsített, könnyebben emészthető üzleti nézetbe jelenítheti meg. Határozza meg Ön vállalati adatai legfontosabb tulajdonságait! Tekintsen adataira üzleti fogalmakként!

Admin konzol

Bízza rendszergazdára a rendszer beállításainak (adatforrások, nézetek, felhasználók) kezelését, láttamozását és vizsgálatát! Az intuitív admin konzolon keresztül felügyelhető az egész Yellowfin bevezetése.

Sziklaszilárd biztonság

100%-ban garantáljuk adatainak biztonságát! A Yellowfin számos – szerepkör, csoport és adatszintű – biztonsági modellel ellátott, amit saját elképzelése szerint állíthat be. Adja a megfelelő adatokat a megfelelő emberek kezébe!

Irányítás és felügyelet

A Yellowfinnál minden esemény pontosan nyomon követhető. Tudja meg, hogy ki milyen gyakorisággal mely riportokat használja! A kész audit riportokkal jobban felügyelheti és egyszerűsítheti a Yellowfin bevezetését.

Skálázhatóság

Szüksége van egy költségek és technológiák szempontjából skálázható BI platformra? A Yellowfin egy 64 bit-es vállalati Java architektúrán alapszik. BI eszköze igény szerint skálázható, hogy teljes mértékben igazodjon jelenlegi és jövőbeli BI igényeihez.

Használjon OLAP lekérdezéseket!

Microsoft SQL Server-en futnak üzleti alkalmazásai? A Yellowfin Data discovery funkciója legtöbbet kihozza adataiból. Csatlakozzon könnyen az SQL Server adatbázisához vagy OLAP kockához, készítsen villámgyorsan  bármilyen riportot vagy kimutatást! Ruházzon fel jogokkal vállalatán belül bárkit, hogy a teljesítmény növekedését elemzésekkel és az intuíciók megosztásával érje el!

Integráljon gyorsan és egyszerűen!

Ágyazza be zökkenőmentesen világszínvonalú Yellowfin BI eszközét a meglévő vállalati alkalmazásaiba! Számos integrációs lehetőség közül választhat, a kivitelezés minimális erőfeszítéseket igényel.

Proaktív riasztások és kivételek jelentése

Valós idejű riasztásokkal tetten érhetőek az üzleti ügyeiben bekövetkező változások. A Yellowfin lehetővé teszi, hogy riasztásokkal figyelhesse üzleti adatait. A e-mailben kapott riportokkal vagy riasztásokkal nem marad le semmiről.

Adjon környezetet adatainak!

Az adatok több mint 70 %-a földrajzi szempontból is mérvadóak lehetnek. A Yellowfin térképes megjelenítőjével kapcsolja össze gyorsan BI adatait vállalata szempontjából fontos helyszínekkel és derítse ki a földrajzi trendeket!

Válasszon megfelelő térképet!

A Yellowfinnal könnyedén egyesítheti térbeli és hagyományos adatait egy tetszés szerinti térképes formátumban: a Google Maps-tól a GIS adatbázison át a Web Map service-ig (WMS).

Fedezzen fel új lehetőségeket!

Az adatok feltérképezésével azokra a potenciális piacokra is rálátása lehet, amelyek eddig elkerülték a figyelmét. Fedezze fel a Yellowfinnal, hol rejtőzik a következő nagy üzleti lehetőség!

Éljen a többrétegű elemzés lehetőségével!

A demográfiai és statisztikai adatok (pl. egy főre jutó jövedelem) térképekre történő kivetítése további távlatokat nyit az adatok elemzésében és értelmezésében. A hagyományos BI technikák és adatbázisok esetében nehézkes a többrétegű térképészeti formátumok létrehozása – a Yellowfin segítségével ez is megvalósítható.