[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1464961709983{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 5px !important;padding-bottom: 4px !important;background-color: #7db421 !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving” css=”.vc_custom_1466758811338{margin-right: 1px !important;margin-left: 1px !important;padding-top: 80px !important;padding-bottom: 80px !important;background-image: url(https://omnit.hu/wp-content/uploads/2016/05/shutterstock_349516004-e1463472081713.jpg?id=305) !important;background-position: center;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”checkList wpb_animate_when_almost_visible wpb_appear” css=”.vc_custom_1465981434862{margin-left: -15px !important;}”][vc_column_text]

BI szolgáltatásaink segítenek Önnek

[/vc_column_text]

  • Az üzleti folyamatok átláthatóbbá tételében
  • A kötelező és ad-hoc riportok elkészítésében
  • Vezetői műszerfalak tervezésében és megépítésében
  • Előremutató, tényeken alapú döntések megalapozásában
  • A kulcs hatékonysági mutatók kialakításában
  • A vállalat produktivitásának növelésében
  • Fejlett adatelemzési módszerek bevezetésében
  • Új üzleti lehetőségek és kritikus pontok feltérképezésben
  • A költségek és erőforrások jobb ellenőrzésében
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″ el_class=”wpb_animate_when_almost_visible wpb_right-to-left blueService”]

Sztenderd jelentések

A webalapú, interaktív jelentéskészítővel tegye egyszerűbbé a sztenderd jelentések készítését! A Drag-and-Drop funkciónak köszönhetően csökkentse a papírmunkát, spóroljon időt és felejtse el a manuális folyamatokból fakadó hibákat! Időzítse és tegye automatikussá a külső és belső adatszolgáltatás folyamatát! Ossza meg on-line, vagy továbbítsa a kijelölt e-mail címekre! Alkossa meg riportjait a legnépszerűbb kimeneti formátumokban (HTML, DOC, CSV, XLS, PDF), hogy minden kritériumnak maximálisan eleget tudjon tenni.

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”wpb_animate_when_almost_visible wpb_top-to-bottom greenService”]

Önkiszolgáló riportok

A gyorsaság az egyik kulcstényező minden menedzsment sikeres működésében. A BI önkiszolgáló funkciójával a felmerülő üzleti kérdésekre keressen Ön lehetséges válaszokat az IT közreműködése nélkül!  Tegye gyorsabbá, egyszerűbbé és rugalmasabbá a riportkészítés menetét! A különféle fúrási módszerekkel (drill down) és ad-hoc lekérdezésekkel képes lesz perceken belül feltérképezni a korábban nem realizált lehetőségeket és trendeket, sőt az esetleges veszélyeket is! Egyszerűen válogassa össze a jelentésben látni kívánt adatokat a könnyen használható Drag-and-Drop segítségével! Exportálja a riportot megfelelő formátumba, és küldje ki e-mailként a célszemélyeknek!

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”redService wpb_animate_when_almost_visible wpb_left-to-right”]

Elemzés

Fedezze fel adatai különböző mélységeit! Fúrjon mélyre (drill down) a hierarchiák között! Tárja fel néhány kattintással az eredményül kapott értékek valódi okait! Tekintsen adataira különböző nézőpontokból! A Drill Down funkcióval elemezze különböző jelentésekben ugyanazt az adatot! Vizualizálja az eredményeket, hogy – a közérthetőség jegyében – ezáltal is növelje a döntéshozatal hatékonyságát és sebességét!

[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1464871998115{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 35px !important;padding-bottom: 35px !important;background-color: #efefef !important;}”][vc_column width=”1/3″ el_class=”wpb_animate_when_almost_visible wpb_right-to-left redService”]

Prediktív elemzések

Tervezze meg az adathalmazokból kinyert adatok elemzésével vállalata rövid- és hosszútávú stratégiáját! Elemezzen valós idejű adatokra épülő forgatókönyv-modelleket!  A kapott eredmények birtokában hozzon jobb és előremutató döntéseket! Ismerje fel a kínálkozó üzleti lehetőségeket, a versenytársai előtt még ismeretlen trendeket! A BI új, egyre népszerűbb “Mi lenne ha” elemzése („What-if analysis”) segít döntései következményeit előre megjósolni, javíthatja a döntéshozatal sebességét! Ismerje fel időben a káros folyamatokat! Egyszóval: Használja ki a „jövőbelátás” lehetőségeit!

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”wpb_animate_when_almost_visible wpb_top-to-bottom yellowService”]

Adatvizualizáció

Az adatok vizuális megjelenítése nagyban megkönnyíti az adathalmazban megjelenő információ és tartalom megértését, egyszerűbbé teszi a folyamatok értelmezését. Spóroljon időt! Tegye gördülékennyé az adatelemzést! Készítsen sokoldalú vizuális nézetet adatairól, fedezze fel a megbújó lehetőségeket a könnyen használható Drag-and-Drop funkcióval!

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”silverService wpb_animate_when_almost_visible wpb_left-to-right”]

KPI

Határozza meg mérőszámok mentén küldetését és stratégiáját! Fordítsa le rövid és hosszútávú céljait kulcs teljesítménymutatókra (KPI)! Kövesse rendszeresen vezetői műszerfalon a vállalat teljesítményét mérő színkódokat és százalékos státuszmutatókat! Lássa meg azonnal, mit kell még tennie a kitűzött cél megvalósításáért!

[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving” css=”.vc_custom_1466758819480{border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;background-image: url(https://omnit.hu/wp-content/uploads/2016/05/shutterstock_361753976-e1464871305275.jpg?id=307) !important;background-position: center;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”appear”]

Dashboard

Jelenítse meg egyetlen intuitív és személyre szabható műszerfalon összes kulcsfontosságú adatát összesítő riportok és hatékonysági kulcsmutatók formájában! Figyelje valós időben a vállalat teljesítményét! A webalapú dashboard-nak köszönhetően kulcsmutatói bárhol és bármikor a rendelkezésére állnak! Nem kell programozási ismeretekkel rendelkeznie: a Drag-and-Drop alapú tervezővel fúrjon a hierarchiák vagy riportok mélyére, hogy azonnal válaszokat kapjon kérdéseire.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1464871682096{margin-top: 0px !important;}”][vc_single_image image=”889″ img_size=”500×300″ alignment=”center” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″ el_class=”wpb_animate_when_almost_visible wpb_right-to-left yellowService”]

Adatfelfedezés

Fedezze fel és vizualizálja adatait a data discovery interaktív élményével! Lássa meg adataiban az igazán fontos üzleti értékéket! Csatlakozzon egyszerűen az adatforráshoz, találja meg rögtön a mintákat, vegye észre a kiugróan magas/alacsony értékeket, azonosítsa a trendeket – mindezt programozási ismeretek nélkül!

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”wpb_animate_when_almost_visible wpb_top-to-bottom blueService”]

Térképes megjelenítés

Egységesítse térbeli és hagyományos üzleti adatait tetszőleges térképes formátumban, és találja meg a grafikonokból és táblázatokból nehezen kiolvasható, de annál értékesebb információkat!  Böngészőalapú térképes megjelenítéssel kapcsolja össze BI adatait az üzleti szempontból fontos helyszínekkel! Kösse össze a térbeli adatokat demográfiai adatokkal, hogy jobb tudása lehessen vállalatáról! Vegye észre az új üzleti lehetőségeket és a földrajzi trendeket! Találjon rá az eddig nem realizált potenciális piacokra! Vegye észre rögtön, hogy melyik értékesítési régió jövedelmező, vagy melyik szorul segítségre! Egyszóval: egy térkép többet mond minden szónál!

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”greenService wpb_animate_when_almost_visible wpb_left-to-right”]

Mobil BI

Férjen hozzá a Mobil BI segítségével kulcsmutatóihoz és riportjaihoz már a mobil eszközein is! Elemezze adatait bárhol, és reagáljon azonnal a beépített kollaborációs lehetőségek segítségével! Érezni fogja a valós idejű adathozzáférés döntéshozatalra gyakorolt jótékony hatásait és vállalata hatékonyságának hihetetlen javulását. Spóroljon időt és pénzt! A böngésző alapú alkalmazásnak köszönhetően a tartalmakat csak egyszer kell elkészíteni, ugyanaz a kimutatás vagy elemzés bármelyik platformról bármikor elérhető.

[/vc_column][/vc_row]