Rólunk

Az Omnit Solutions Kft. megalakulása óta mindent megtesz, hogy ügyfeleit informatikai megoldásokkal támogassa üzleti terveik megvalósítása során. Szolgáltatásaink között megtalálhatók a folyamatokhoz kapcsolódó magas szintű IT és üzleti tanácsadói szolgáltatások, az üzleti igények megvalósításához kapcsolódó alkalmazás fejlesztési szolgáltatások, valamint az üzleti rendszer üzemeltetésének támogatására irányuló infrastruktúra szolgáltatások.

iso9001cert
iso14001cert
ISO27001Reg-6cm-Pos

Teljeskörűség

Az Omnit Solutions Kft. szolgáltatásai a szervezeteknél felmerülő üzleti igények teljes körű informatikai támogatásán alapulnak. Közöttük megtalálhatóak olyan, magas szintű analitikai elemzéseken alapuló informatikai tanácsadói szolgáltatások is, amelyek hidat képeznek az üzleti, támogató és informatikai funkciók között.

Költséghatékonyság

Tanácsadási szolgáltatásaink révén az üzleti igények, a piaci trendek és szabályzói környezet által meghatározott követelmények elemzésének segítségével, a belső szabályozó mechanizmusok és működési, infrastrukturális kötöttségek figyelembevételével olyan, a szervezet egészét érintő megoldásokat nyújtunk, amely a költséghatékony működést segíti elő.

Integráció

Szolgáltatási palettánkon a speciális megoldások minőségi kivitelezése érdekében helyet kaptak az IT projektek kivitelezéséhez szükséges tervezési és fejlesztési integrációs szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az üzleti igények által generált, rugalmas szolgáltatás alapú megoldások szállítását.

Működés támogatás

Üzleti partnereink igényeinek és elvárásainak eleget téve olyan infrastrukturális szolgáltatásokat is biztosítunk, amelyek az informatikai szervezetek kontrollált, szabályalapú működését segítik elő.

Saját módszertan

Szolgáltatásaink megalkotásakor a legmodernebb iparági szabványokat, technológiákat a hazai és nemzetközi tapasztalataink alapján kidolgozott módszertanunkkal ötvöztük, hogy mindig professzionális minőségben, szigorú határidő és költségtervezés mellett zárhassuk projektjeinket.

Szakértő csapat

Szakértőink képzésénél figyelembe vesszük a naprakész szakmai ismeretek fejlesztését, a módszertanok és szabványok alkalmazásszintű ismeretének elsajátítását. Ezzel garantáljuk, hogy szakértőink munkája minden esetben standardokon alapuló, kellően transzparens és kontrollált, így segítve partnereinek minőségi üzleti szolgáltatásainak információtechnikai támogatását.