Technológiák

iparágspecifikus adat, folyamat és integrációs modell ismeretünkkel erősítve

Yellowfin BI

Tegye egyszerűvé az üzleti intelligenciát és elemzést! Alakítsa át adatait könnyen értelmezhető, látványos vizualizációkká, jelenítse meg azokat interaktív vezetői dashboard-okon! Készítsen világszínvonalú, azonnal kész jelentéseket! Ne maradjon le semmiről: férjen hozzá bárhol és bármikor vállalati mutatóihoz és válaszolja meg gyorsabban a fontos kérdéseket!

Tovább…
Yellowfin BI
pentahoDashboard

Pentaho BI Community Edition

A Pentaho BI Community Edition az általa biztosított átfogó jelentések, OLAP elemzések, dashboard-ok, adatintegráció, adatbányászat és BI platform képességek révén napjainkra a világ első számú és egyben a legszélesebb körben elterjedt nyílt forráskódú BI szoftverévé nőtte ki magát. A Pentaho nyílt forráskódú kereskedelmi modellje segítségével csökkentheti licenszköltségeit, miközben a szoftverkövetés révén támogatásban, szolgáltatásokban és termékfejlesztésekben részesül.

Tovább…

Kibi Data Intelligence

Cégünk több mint fél éve választotta és vette fel képviselt termékei közé a Kibi-t. A Kibi ideális platformot biztosít adatelemzési és adatbányászati feladatokhoz, ezért strukturált adatbázis betöltésekhez, dokumentumok (PDF, DOC) indexálásához és tartalmi szűréséhez, valamint log-fájlok elemzéséhez használjuk projektjeink során.

Tovább…
kibi-data-intelligence

Business Process Management

A BPMN az üzleti folyamatok modellezésére kialakított szabvány. A folyamatok meghatározásához egy – a folyamatábra technikán alapuló – grafikus jelölési rendszert használ. A BPMN feladata az üzleti folyamatkezelés támogatása, az összetett folyamat-szemantika bemutatása. Elsődleges célja egy sztenderd, könnyen értelmezhető jelölési rendszer biztosítása minden vállalati folyamat résztvevőnek.

Tovább…

Oracle szakértelem

Cégünk Oracle Specialized Database és BI Partner-ként egyedülálló szakértelmet biztosít Oracle technológiák bevezetése és üzemeltetése során felmerülő feladatokhoz. Több évre visszanyúló Gold Partner minősítésünk a garancia arra, hogy a legmagasabb minőségű hozzáértést szállítjuk valamennyi Oracle projektünk során.

Tovább…
Oracle_Gold_Partner_LogoWhite