Adattárház

Az adattárház lehetővé teszi a vállalat adatainak gyorsabb elérését és elemzését. Tekintsen adataira úgy, ahogy versenytársai sosem tudtak! Segítünk megoldani a rendszereiben lévő adatminőségi problémákat, hogy a megfelelő információkból előremutató döntések szülessenek!

Tovább…
Üzleti intelligencia

Üzleti intelligencia

Az üzleti intelligencia támogatja vállalata működésének jobb megértését, könnyű adathozzáférést és látványos adatelemzési lehetőségeket kínál. Tegyen szert olyan tudásra, amivel tudatosan építheti vállalata jövőjét!

Tovább…

Yellowfin BI

Tegye egyszerűvé az üzleti intelligenciát és elemzést! Alakítsa át adatait könnyen értelmezhető, látványos vizualizációkká, jelenítse meg azokat interaktív vezetői dashboard-okon! Készítsen világszínvonalú, azonnal kész jelentéseket! Ne maradjon le semmiről: férjen hozzá bárhol és bármikor vállalati mutatóihoz és válaszolja meg gyorsabban a fontos kérdéseket!

Tovább…
Yellowfin BI
Adatelemzés

Adatelemzés

Hozzon létre strukturáltabb tartalmakat nyers szöveges adataiból! Integrálja a vállalat BI megoldásaiba! Ábrázolja a dokumentumban található szavakat címkefelhőben! Felejtse el a kézi ellenőrzéseket és az eredménytelen visszakereséseket! Ismerje fel időben a rendszerek hibás és rendellenes működését! Állítson be a fontos történésekről riasztásokat! Hagyja, hogy a munka oroszlánrészét naplóelemző eszközünk végezze!

Tovább…

Üzleti folyamatmenedzsment

Alakítsa vállalati folyamatait a változó ügyféligényekhez! Szervezze a feladatokat egy egységes, átfogó rendszerbe! Rendeljen szerepköröket az egyes folyamatokhoz, folyamatlépésekhez, hogy mindig tudja, ki mikor milyen feladaton dolgozik! Mérje belső és külső munkafolyamatai eredményességét kimutatások, riportok segítségével! Fedezze fel az ügymenetek szűk keresztmetszeteit, és javítsa tudatosan vállalatának hatékonyságát!

Tovább…
Fejlesztés

Fejlesztés

A legfejlettebb technológiákat, ipari szabványokat saját – tapasztalataink alapján kidolgozott – módszertanunkkal ötvöztük, hogy ügyfeleink legkomplexebb igényeit is rövid idő alatt, hibamentesen és a megszokott fejlesztési díjak töredékéért valósíthassuk meg.

Tovább…

Portál és mobilalkalmazások

Férjen hozzá releváns adataihoz és alkalmazásaihoz egyetlen platformon keresztül! Élvezze az önkiszolgáló webes/intranetes portál előnyeit! Alakítsa ki Ön a portál arculatát, töltse fel tartalmakkal! A piaci trendekkel lépést tartva fejlesztéseink már mobilon is elérhetőek. A legmodernebb, piacvezető open source eszközeinket előre megalkotott építőelemekkel tettünk még tökéletesebbé, hogy azonnal bevezethető, költséghatékony szolgáltatásokat nyújthassunk.

Tovább…
Portál és mobilalkalmazások
Oracle szakértelem

Oracle szakértelem

Cégünk Oracle Specialized Database és BI Partner-ként egyedülálló szakértelmet biztosít Oracle technológiák bevezetése és üzemeltetése során felmerülő feladatokhoz. Több évre visszanyúló Gold Partner minősítésünk a garancia arra, hogy a legmagasabb minőségű hozzáértést szállítjuk valamennyi Oracle projektünk során.

Tovább…