11
okt

HOUG 2016.10.11

2016.10.11 HOUG Szakmai Nap Fehér Lajos előadást tart Adatbázis audit tapasztalatok címmel (DB & Infrastructure).

24
jún

Megújult honlapunk!

Facebook oldalunk frissítésével egyidőben a www.omnit.hu címen található honlapunk is megújult. Oldalaink tartalmát folyamatosan bővítjük, cégünk és megoldásaink bemutatása mellett az általunk alkalmazott technológiákról is részletes leírást adunk. Észrevételeit, kérdéseit szívesen fogadjuk!

4
ápr

HOUG 2016

Fehér Lajos szakértő kollegánk a HOUG első napján az Oracle University szekcióbanAdatbázis biztonsági kérdések címmel tart előadást.

26
nov

Budapest BI Forum 2014

Puskás Péter előadást tart BI megoldások open source Pentaho alapokon* címmel a rendezvény Open Analítika napján.

13
okt

Budapest BI Forum 2015

Fekszi Csaba előadást tart A modern BI 15 percben – bemutatkozik a Yellowfin címmel a rendezvény Innovatív BI napján. A rendezvényen saját standunkon fogadjuk az érdeklődőket.

24
jún

IT Business 2015. 6. szám és online

Nyugdíj-előrejelzés korszerű módszerekkel címmel jelent meg cikk az ONYF -nél végzettmikroszimulációs modellezést támogató adattárház fejlesztésünkről.

28
máj

MIDAS_HU Nemzetközi konferencia

Puskás Péter Adattárház: induló adatbázis a mikroszimulációs elemzéshez címmel tart előadást a rendezvényen.

24
márc

HOUG 2015

Fehér Lajos szakértő kollegánk a HOUG második napján az Adatbázis tapasztalatok és Database 12c újdonságok szekcióban Oracle 12c Upgrade kérdések címmel tart előadást.

24
okt

Budapest BI Forum 2014

Fekszi Csaba előadást tart A közeljövő BI trendjei, bemutatkozik a Yellowfin BI címmel a rendezvény Innovatív BI napján.

2
okt

HOUG Szakmai nap 2014

Fehér Lajos szakértő kollegánk előadást tart 12c upgrade kérdések – DB, RAC, OWB címmel a Ismered? Érted? Használod? ORACLE fejlesztés, üzemeltetés, alkalmazások rendezvényen.